VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Två våriga outfits

Förhoppningsvis dröjer det inte alltför länge innan våren är på ingång. Vi har redan fått en försmak på den och då blir man extra sugen på att byta ut de gråa och svarta tonerna mot lite variation. Här kommer tips på två våriga outfits. Inte för skrikigt, men inte heller trist som det tyvärr ofta kan bli i barnbutikerna när vintern är på intåg.

Vi älskar jackan från märket Carrément Beau, och tillsammans med metallic-skorna blir den söta och dova looken inte bara romantisk utan även lite cool. Och hur ball är inte HEY-tröjan från Nova Star? Trots att vi anar rätt stora likheter med märket The Brand kan vi inte låta bli att tycka om den! :)

kollageblogg1 (kopia)

 

 

1. Diadem, Lindex. 49 :-
2. Kofta, Carrément Beau, från 599:-
3. Jeans, Zara Kids, 169:-
4. Sneakers, Zara Kids, 249:-

5. Tröja, Nova Star, 379:-
6. Stråhatt, Zara Kids, 129:-
7. Twillbyxor, Zara Kids, 179:-
8. Tygsneakers, Zara Kids, 349:-


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna