Jennybenny2


P1000189 P1000191
P1000196
P1000200
P1000203

Idag har varit en sådan dag då Kevin behöver mig lite extra. Han har haft lite små ont i huvudet och varit på myshumör. Så vi drog och åt chinamat, ingen pallade laga mat idag 😛 Sen gjorde jag hjärtformade fruktspett, SÅ JÄKLA GOTT! Visst var det gulligt att göra hjärtan av dem? super smart till Alla-Hjärtans-Dag.
Nu ska vi lägga oss i sängen och mysa och kolla på en film.

För övrigt så måste jag säga att jag blir helt överlycklig över att ni börjat kommentera lite mer, det ger mig så mycket kraft att fortsätta blogga och lägga ner mer tid och energi på mina inlägg. Fortsätt med det 😉 hehe.

Kram på er alla! 

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: Olivia Bjurström

  Åhh vilken kul ide att skära upp frukt på:)

 2. Postat av: Sara

  Hej, kom in på din blogg o har precis kollat klart på top model Sverige 2014! Missade de når de sändes! Måste bara säga att ja tycker ni e urgulliga.
  Tog nyss slut med mitt ex så e väl extra känslig men ni verkar så himla söta tillsammans!
  Puss

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   ÅÅÅh vad kul!
   Vad gulligt av dig, jaaa Kevin är så fin så :)
   Oj ledsen att höra det, hoppas det känns bra <3
   Pusspuss!

   URL:
 3. Postat av: Klara

  Hej Ellinor
  Då gulligt gjort av dig! Kevin har värkligen tur att han träffat dig! Ha en underbar dag! Älskar dig!❤️

  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hehe jaaa och jag har tur att jag har träffat honom :) <3

   Tack, desamma Klara!
   Kram, Ellinor <3

   URL:
 4. Postat av: Erica

  Vad sött! Superbra tips ju

  URL:

Lämna en kommentar