image

Vad är egentligen meningen med livet?
När jag tänker på den frågan så är det inte så komplicerat. Enligt mig är meningen med livet att vara kring de människor man älskar och samtidigt jobba med något som man älskar. Jag tycker att det är meningen, simpelt. Man behöver inte komplicera saker så himla mycket. Om man tänker på vad som verkligen är viktigast i livet så tror jag att alla tycker att det är kärlek. Vare sig det är kärlek till vänner, familj, jobb, sport eller prylar, så är det alltid kärlek i sig.

Även vad det är du känner kärlek för så lovar jag att alla kan vara lyckliga om man bara är med de personer man älskar och gör det man älskar. Allt annat kommer kring kärlek.

Peace and love, Ellinor

0 kommentarerKommentera »

 1. Postat av: malin

  Jag tror meningen med livet är att skapa minnen, såklart ska man skapa minnen genom att göra det man älskar men också saker man vet att man kommer minnas. t.ex att man gör saker man aldrig gjort förut, som du! du åkte till Istanbul och jobbade! Det är väl någonting du kommer minnas, för att du gillade det och för att du träffade människor du gillar, och kommer minnas!
  Man kan fundera på vad meningen med livet är, genom hela livet! men jag tror att det är att skapa minnen helt enkelt.
  Älskar dej min förebild <3

  URL:
  • Postat av: ellinorbjurstrom

   Hejsan!
   Du har helt rätt i det du säger, minnen är det livet bygger på!
   <3 <3 <3 <3

   URL:

Lämna en kommentar