Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Resö Carpe Diem kontinentalsäng

Jag har ju glömt att berätta om vår nya lyxiga säng. Den där sängen som jag var alldeles snål för att köpa. Som jag sa nej till väldigt många gånger.  Men ändå står den hemma hos oss, En alldeles egen carpe diemsäng. Det blir en kort recension. Vi älskar den och vi sover som gudar om det inte vore för bebisen. Nu finns sängen på kampanj om även du är sugen. Kolla vart du hittar sängen nedan isf . Vi har dock valt andra ben till våran som jag visar när min app funkar igen, får panik av att maila över bilder för att sedan lägga in dem på datorn.

reso-carpe-diem-kontinentalsang-1

Bild lånad hos sova

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *