Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Annons

Uppsägning…

Nu är månaden här. Månaden då jag med skräckblandad förtjusning skriver under för att säga upp vår lägenhet som jag faktiskt lärt mig älska. Ja kanske inte det bruna kaklet i köket och det gula i badrummet. Och det äckliga hallgolvet. Men resten! Älskar den, läget. Innergården. Utsikten. Vänner Lukas fått i området. Det är med lite sorg jag skriver under. 

Tänk om älvängen inte levererar. Tänk om Lukas inte får nya kompisar och inte trivs? Tänk om vi vantrivs på landet och vill in till centrum igen? Ja då är det kört. Att köpa i samma läge.  Kostar skjortan. Och att hyra  innebär en väntan på minst 10-20 år. 

Men å andra sidan. Vi får vår altan. Vi får våra efterlängtade grillkvällar. Vi får fem rum och ett helt nybyggt hus med ny inredning. Vi hoppas på det här nu men framförallt att Lukas trivs i den nya skolan. För det är ändå viktigast av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons