Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Annons

En popup morsa

Alltså det här med att vara föräldraledig när man har en son i skolan. Jag känner mig som en popup, vad som än händer är jag där. Som på skolutflykten där dök jag upp lite tidigare. I dag hängde jag på när Lukas skola hade skoljoggen. Där barnen skulle springa 2 km på en anläggning en bit ifrån skolan. Och där dyker jag lite otippat upp och hejar på pedagogerna och i vanlig ordning är jag typ ensam förälder. Bara passa på att vara så där närvarande. Sedan är det ju tyvärr bara jobb jobb och man hinner knappt med något annat. Så jag får väl passa på att vara en popupmorsa som dyker upp på allt. Till och med barnen känner ju mig nu, Haha! Idag fick jag höra, men är du här och häntar Lukas också. Jajamän! Jag är överallt :)

Nu när jag inte får göra så mycket så rör jag mig som mest. Tror knappt jag gått såhär mycket på åt med hämtning och lämningar och diverse bvc och läkarbesök.

En svettig och slutkörd kille. Heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons