Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Annons

Smekmånaden är över..

Idag började Johan återigen att jobba och därmed kan jag nu intyga att smekmånaden är över. Jag måste ändå säga att jag älskat dessa två första veckor. Att få stiga upp till färdigbryggt kaffe och en man som lämnat barn på skolan medan jag och Isabelle vissa gånger myst i sängen till 9 snåret. Och att ha mannen hemma har varit guld. 

Nu är det hämtning och lämning i spöregn som gäller varje dag istället. Johan hade minsann bilen när han lämnade men eftersom jag inte kör så blir det bergsbestigning med två barn dagligen. Det är bara att hoppas att Isabelle klarar sig från förkylningar då hon dagligen måste hänga med till skolan. Idag är jag sliten och blek och med huvudvärken från hell. Men vi överlevde första dagen alltid nått.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons