Mammablogg som handlar om – Familjelivet – vardag – Graviditet – bebis i augusti- Husägare i vinter

Annons

Socialfobi..

När man vågar sig ut och får social fobi efter att ha varit inne i 16 dagar. Idag fick jag ett infall. Jag skulle minsann ut och vandra och få provköra vagnen med bebis i. Och eftersom Lukas måste rastas så tänkte jag att Liseberg var perfekt. Ja en perfekt aktivitet utomhus som passar oss utmärkt. Härligt. Det började bra. Barnet låg i vagnen och jag socialiserade med en vän medan Lukas lekte och Isabelle sov. So far, so good. Bara trevligt. Bara lugnt.

Sen bara kryllade det av människor och jag fick panik. Överallt var det folk. Det vara kryllade av irriterande människor och getingar, likt irriterande myggor och småkryp var dom överallt. Nästan så att jag fick någon form av allergisk reaktion av alla människor. Jag ville verkligen inte vara kvar, ville springa därifrån och det var ungefär det vi gjorde efter att vi sagt hejdå till våra vänner, efter ca 70 minuter i parken.

Nästa våghalsiga utflyktsdrag blir en sväng till lekplatsen. För det var sinnessjukt med övermycket folk på Liseberg. Något som jag inte räknat med. Inte alls. Ändå september ju, folket borde ha bättre saker för sig. Men Usch! räknade med lugn och strosande och att vara lite social.

Inser nu att jag trots allt trivs bäst hemma, men det där med D-vitamin behövs ju också. Samt att rasta Lukas. Längtar till värmen då hösten kom för tidigt till Göteborg i år. Eller så satsar jag på den där fetingduschen med inbyggd ångbastu och musikanläggning som min make så fint försöker få mig till att shoppa loss på till nya huset. Ja allt med värme är ju rena drömmen. Annars får jag får väl helt enkelt njuta av min lilla solstråle inne istället. =)

2 reaktioner på ”Socialfobi..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons