VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

December

IMG_8098

Tänk att vi redan är inne i December och bara har några veckor kvar på detta året! jag och Ida är i full gång med våran C-uppsats, vi vill gärna bli klara med den innan jul, men har ända fram till 4e januari på oss innan den ska vara inskickad! Jag längtar så tills vi är klara med den och ska läsa en ”normal” kurs igen. Nästa kurs är Palliativ vård och det ska bli riktigt intressant även om det är ett tungt ämne. En stor del av vårat jobb som Sjuksköterskor är att vårda patienter i livets slut. Det innefattar allt i från att lindra lidandet så mycket som är möjligt för patienten till att finnas där för de sörjande anhöriga och vara ett stöd för dem. Ingen lätt uppgift men så oerhört viktig.

Kan inte fatta att mina 3 år på högskolan snart är slut och att jag snart är färdigutbildad Sjuksköterska. När jag sökte in så kändes det som en evighet, men nu när jag ser tillbaka har tiden gått jättefort. Längre fram i vår är det praktik på Sjukhuset som gäller i 9 veckor, och en del slut-tentor. Sen är det klart!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna