VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fredag

IMG_0371

Så var den här, den sista dagen för terminen! Vi har haft vårat avslutande seminarium och alla prov och uppgifter är avklarade. Känns otroligt skönt, men rastlös som jag är, undrar jag vad sjutton jag ska hitta på nu? Jag gillar inte att vara sysslolös. Det är Fredag idag men jag har ingen Fredagskänsla alls. I morgon ska jag ut med Therese och det ska verkligen bli jätteroligt för det var alldeles för länge sedan sist.

Jag har några projekt på gång, bla att måla om ett stort skåp samt mina sängbord. Jag ska köpa ny säng så hade vart kul att få lite fint i sovrummet. Kanske skulle börja med detta ikväll nu när jag har tid för en gångs skull, men sen behöver jag även lära mig att varva ner och bara vara, det är inget fel med att sitta och bara kolla tv en kväll…. men men, hämtning på dagis och handla på Maxi står först på schemat!! Ha en go Fredag!! Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna