VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vaknat på fel sida

Bada bada bada

God morgon!!!

Nu har jag äntligen lagt in bilderna från resan på datorn, och kommer att publicera här efter hand…

Bada bada bada

 

Jonelly njuter av vattnet på Sosua beach

Idag vaknade både jag och Jonelly på helt fel sida. Vi har haft en hemsk morgon… Vi är så trötta ännu, en vecka senare, efter tidsomställningen, att vi inte kan komma upp på mornarna. Börjar med att vi försover oss och sen när jag väl vaknar, så vägrar Jonelly att gå upp ur sängen för att hon är trött. Sen vägrar hon att klä på sig och inga kläder duger, hon går gråtandes till dagis för att hon har en ”ful tröja” på sig, och hon tycker att dagis är såååååå tråååååkigt. ( I vanliga fall är hon världens piggaste och gladast tjej som älskar dagis) Sån här kan hon vara när hon börjar bli sjuk så jag hoppas innerligt att det inte är så utan hon bara var trött. Själv har jag sjukt ont i huvudet och vet inte hur jag ska palla att plugga hela dagen inför den stora tentan imorgon. Men bara att bita ihop. I morgon börjar vi dessutom extra tidigt så måste gå upp redan kl 6!!!! Hur nu detta ska gå… vi får väl gå och lägga oss båda två kl 19 ikväll för att orka… 😉 Jag hoppas ni andra har en bättre dag än vad jag har.

Kram


Kommentarer


  1. Therese januari 8, 2013 on 8:55 e m Svara

    Usch stackare!! :( Jag vet hur jobbigt det kan vara! Hoppas inte Jo blir sjuk nu utan att det fortfarande är tröttheten som hänger i.
    Lycka till imorgon på tentan!! Du kommer att klara det superbra!
    Massa kramar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna