VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Pepparkaksbak

20121026-173954.jpg
Jag tycker att det är på tok för tidigt att börja baka pepparkakor redan i Oktober, men vad gör man inte för husfriden… Jonelly hade hört ryktas på dagis om att det fanns pepparkaksdeg på Maxi, så hon har tjatat hela veckan om detta.. Själv känner jag mig lite hängig idag så hon får roa sig bäst hon vill i köket, större delen av degen ligger ändå i hennes mage just nu 😉


Kommentarer


 1. Therese oktober 26, 2012 on 6:30 e m Svara

  Ha ha, ni är tidigt ute!! :)
  Jag kanske har en liten skuld i att hon hört det där om pepparkaksdegen… Hon frågade mig igår om dte fanns det på maxi; -Jaa, sa jag och på Willys också! Sen berättade Yasper att han hade ätit pepparkakor hos sin mormor förra helgen…Sorry, ha ha! 😉
  Men gott fredagsmys fick ni idag då!
  Kraaam

 2. jonelita oktober 26, 2012 on 8:40 e m Svara

  Haha ja det är säkert erat fel haha, jaja hon är nöjd nu iaf, va ganska gott me pepparkakor ändå, jag får köpa hem ädelost att ha på imorgon :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna