VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TGIF

Äntligen Fredag! Idag är jag ledig från skolan och vi har tagit sovmorgon, helt underbart!!

I Onsdags hade vi en examinerande redovisning i form av ett rollspell mellan Sjuksköterska och Patient. Vilka skådespelartalanger vi har i klassen måste jag säga! Det var både underhållande och väldigt nervöst. Att spela en roll är inte direkt min starka sida men det gick bra som tur var. Vi får iaf god vana av att redovisa inför klassen på våran skola, det gör vi en gång varje vecka, så man känner sig nästan som en expert på det nu efter x antal veckor. Denna kursen består av 3 examinerande moment, en skriftlig inlämning (inlämnad, men som vi inte fått resultatet på ännu), en rollspelsredovisning, som vi blev GODKÄNDA på :) Och sist men inte minst en skriftlig tentamen, som vi ska ha om ca 3 veckor. Ska bli härligt när denna kursen är avklarad och vi ska börja med fysiologin och anatomin som är nästa kurs!

I eftermiddag/natt ska jag jobba, ska bli så roligt att komma till jobbet igen, saknar det verkligen då det går lång tid emellan att jag är där nu när jag går i skolan. I morgon kväll ska jag och Therese ut på stan å svira vilket med ska bli jätteroligt.

Ha en go Fredag allihopa <3 kraaam


Kommentarer


  1. Therese oktober 20, 2012 on 11:12 f m Svara

    Grym är du, inspirerar och imponerar!!
    Ska bli skoj ikväll,
    kraaam!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna