VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

stress!!

Den senaste veckan har varit riktigt jobbig för mig, jag har jobbat massa och har 2 st prov att plugga till. Samtidigt som jag haft tankarna på annat håll, jag håller på att vela fram och tillbaka gällande om vi ska komma iväg på nån resa el inte under jullovet. Hade egentligen tänkt åka senare kanske i Februari, men eftersom jag har tänkt att fortsätta plugga till våren så passar inte det, utan jag måste åka över jul och nyår isånna fall om det ska gå. Tror inte ens att jag kan få ledigt från jobbet med sånt kort varsel, och Jonelly har inte ens ett giltligt pass eftersom hennes har gått ut nu i November. Jag är nog den veligaste människan på jorden, jag kan verkligen aldrig bestämma mig för något på rak arm, alltid ska jag hålla på att vela fram och tillbaka oavsett det gäller vilken tröja jag ska köpa, vilken maträtt jag ska beställa el vilken utbildning jag ska göra. Blir så trött på mig själv!  Är verkligen helt uppe i varv just nu. Om ett par timmar har jag mitt första prov, som jag nu ska plugga till, efter det ska jag plugga på morgondagen prov=( Och sen jobba extra ikväll efter Jonellys dans!
Ska sansa mig nu och försöka ta in det jag läser, istället för att tänka på annat. =)
Kraaaaammm


Kommentarer


  1. Therese november 24, 2011 on 11:16 f m Svara

    Fy, det låter som en tuff vecka! Ta ett djupt andetag, rensa skallen… Du kommer att klara proven galant! Och snart är det helg igen. :-) Kraaamar!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna