VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Horse ranch holiday

Åh jag har hittat den perfekta semesterupplevelsen för mig och Jonelly!!!! Så fort hon blir lite äldre och kan rida lite bättre så ska vi åka på detta!!! Bo på en riktig american ranch långt ute på vishan och rida westernhästar!!! Åh vad jag vill detta, det verkar hur mysigt som hellst. Tänk er att bo på en ranch i en vecka och rida ut i den vackra naturen varje dag, på buffalosafari mm på en westernhäst, kasta lite lasso och äta mat lagad från en öppen eld. Gud va mysigt, problemet är att jag jag vill göra detta nu med en gång, blir jobbigt att vänta ett par år. Men en dag ska vi göra detta!!!

Har googlat lite och det finns verkligen hur många rancher som hellst som har denna verksamhet så det är bara att välja och vraka.

Kommentarer


  1. Therese juni 29, 2011 on 11:39 f m Svara

    Åh det låter riktigt nice, verkligen en perfekt semester för er! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna