VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Söndag dag 4

Idag har vi matat en liten elefantunge med bananer och andra saker. Jonelly var fashinerad men lite rädd. Jag tyckte själv det var lite läskigt att mata den. Elefant skötaren försökte lägga snabeln runt nacken på mig, men där gick min gräns, inga elefantloppor i mitt hår tack. Men så söööööt den var!!!

Kommentarer


  1. Jessica februari 28, 2011 on 11:11 f m Svara

    Vad härligt ni ser ut att ha det! :DLetar själv efter en resa med familjen men blir ju så dyrt då barn över 2 ofta betalar vuxen pris… Ser att ni verkar resa en hel del, tänkte om du kanske har tips på någon sida där man kan hitta billiga resor? Funderar på om det är billigare att boka flyg o hotell för sig istället, vad tror du?Ha det så gott i värmen o njut :)/Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna