VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ont i hjärtat…

Har vart en jobbig helg för mitt lilla hjärta. I Fredags när jag var på jobbet ringde de från dagis och berättade att Jonelly hade ramlat ner från en klätterställning och troligen brutit armen. När jag väl kom loss från jobbet var de redan på vårdcentralen och hade konstaterat att armen var bruten. Det såg så hemskt ut, hela underarmen var helt böjd och man liksom såg hur benen hade gått sönder. Så vi blev inskickade till Östra sjukhuset. Där visade det sig att båda benen var helt av och det blev operation!! Stackars stackars lilla gumman. Hon har varit så stark och duktig denna helgen. Nu får hon gå med ett jättetungt och stort gips på armen i ca 4 veckor. Hoppas verkligen att det läker som det ska. Gör så ont i mig att tänka på hur ont hon har haft. Nu har hon blivit rejält bortskämd de 2 senaste dagarna. Problemet nu blir att hitta kläder som passar över det stora gipset, vi har redan klippt och knåpat ihop några plagg som funkar. Värre blir det med ytterjackan. Får ta tag i detta imorgon, ska se om jag hittar en jacka med vida ärmar… Lilla älsklingen…


Kommentarer


  1. Therese september 26, 2010 on 6:05 e m Svara

    Ja, fy vad det måste varit tufft, för er båda! Ge henne en bamsekram från oss, vi får komma och hälsa på snart och signera gipset;)

  2. KARIN september 27, 2010 on 6:57 e m Svara

    Stackars liten:(

  3. Tessan✫ september 29, 2010 on 7:38 e m Svara

    Stackars lilla tjejen! hoppas hon inte har ont å att det läker bra!Mvh Tessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna