VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

STS-språkresa för 12 år sedan!

Ja här står jag och tittar käkt ut ur en engelsk telefonkiosk, killen till vänster är italienare och heter Emanuel, vilket minne jag har
Jag till vänster, här har vi tydligen jätteroligt åt bilden på kameran!
Jag med den svarta väskan med gul text..

Satt och surfa runt lite och hamnade på STS språkresors hemsida. När jag var 15 år var jag och Jennie på språkresa i Brighton. En dag fick jag vara med på en plåtning för den nya broshyren som skulle komma ut. Idag 12 år senare upptäckte jag att jag fortfarande var med på några bilder på deras hemsida. Inte samma som var med i katalogen men ändå. ganska kul att se…  Det roliga var att alla bilderna togs i helt andra miljöer än vad verkligheten var. Vi tog bla bilder i ett skitfint stort hus ute på landet, med med en lyxig brunch uppdukat, ledarna på bilderna var fräscha och fina, i själv verket fick vi djur i lunchmackorna som vi gav bort till uteliggare varje dag för att de var så äkliga, vi bodde i en sunkig lägenhet med djur i sängarna, våra ledare var 18 åriga skejtare som rökte gräs osv… men gud va kul vi hade det!! Tyvärr blev min kamera med alla mina bilder stulen från den resan, men har iaf några, kanske skulle ta och skanna in dem i datan? Roliga minnen iaf!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna