Konspiratoriska pappatankar om allt och ingenting.

Annons

Tidningen

För er som funderar på att skaffa barn: det kan vara lite jobbigt ibland – typ sömnlösa nätter, hörselskadade öron efter allt skrik och en obefintlig fritid – men det blir bättre med tiden, och efter ett tag kan man till och med ha praktisk nytta av barnen (förutom det där barnbidraget som tacksamt tickar in på kontot varje månad…).

De två senaste dagarna har Ruth nämligen gått ut och hämtat morgontidningen åt mig.

Vi har postlådan kanske tio meter från vår dörr och man måste dessutom runda en häck, så det är ju ganska jobbigt att gå de där meterna tidigt på morgonen, men nu verkar det som att jag slipper det framöver. Ruth fixar biffen och verkar dessutom tycka det är skoj.

Att ha barn är roligt, givande och fantastiskt – och nu, efter tre och ett halvt år, dessutom praktiskt.

Inget mer tidningshämtande på morgonen.

Skönt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons