Konspiratoriska pappatankar om allt och ingenting.

Annons

Händer av en anledning…

Alltså, nu ska jag inte jinxa något, men av någon anledning så brukar jag och Milla ha lite flyt med saker. Typ att saker liksom bara brukar falla på plats. Att saker och ting händer av en anledning.

Vi har varit med om det massor av gånger.

Igår kom en ny.

Vi var iväg med Ebba och Ruth för att fota dem hos en fotograf. Ruth vägrade att ta på sig klänningen som vi (läs: Milla) hade tänkt att hon skulle ha på sig, och istället valde Ruth en helt annan klänning på egen hand. Det gjorde också att vi fick välja en helt annan klänning till Ebba – de skulle haft likadana, ju – för att hon skulle matcha Ruth.

Medan vi satt och väntade på att komma in till fotografen så blev båda barnen gnälliga – så de fick varsin fruktklämmis (ja, typ fruktkräm i en kaviartub, eller hur man nu ska förklara det).

Vad händer?

Ruth kladdar ner hela sin klänning.

Rejält.

Vi hade så klart med oss klänningarna som vi tänkte att Ebba och Ruth skulle haft på sig från början – och vips så fick de ha just de klänningarna på sig på fotona.

Som sagt, saker och ting händer av en anledning. Hade inte Ruth vägrat sin klänning så hade det varit den som blivit nedsmetad med fruktkräm. Nu blev det perfekt till slut.

Ett litet banalt exempel på att saker för oss brukar hända av en anledning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons