Konspiratoriska pappatankar om allt och ingenting.

Annons

Hur går det till?

Alltså, jag fattar inte hur Ebba rör sig när hon sitter ner.

Hon är ju väldigt duktig på att hasa sig fram när hon ligger på mage. Det går som bara den, rappt över trösklar, och så fort hon får chansen så drar hon iväg för att dra in i badrummet och det blöta duschgolvet eller försvinner ut i hallen för att försöka ta sig ut på verandan om ytterdörren är öppen.

Men Ebba rör sig också när hon sitter.

Eller så här: man sätter henne på ett ställe men en stund senare sitter hon på ett annat ställe.

Men hur går det till?

Själva förflyttningen alltså. Jag har faktiskt ingen aning. Ebba hoppar inte på rumpan, eller hasar sig fram på rumpan, utan hon bara förflyttas på något sätt, men jag kan inte förklara eller förstå hur det går till. Ena stunden sitter hon på ett ställe, nästa stund sitter hon på ett annat. Alltså, det går inte fort, men hon förflyttar sig på något sätt. Det är väldigt underligt.

Men genialt.

Jag menar: vem vill inte sitta ner och ha det skönt, och samtidigt förflytta sig?

Precis.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons