Konspiratoriska pappatankar om allt och ingenting.

Annons

Barnvakt

Hej alla där ute som vi har någon som helst relation till,

Jag hoppas att ni har haft en fin vecka, att det fungerat med både jobbet och fritiden, att ni fått en klapp på axeln av chefen och kanske någon liten löneökning, fått njuta av fin mat på någon restaurang med skinande vita dukar, fått något fint brev som berört er. Ja, haft det allmänt bra helt enkelt.

Det skulle kännas så bra om ni alla har haft det bra, för ni betyder så mycket.

Förutom att vi har haft en sjukdomsvecka så har vi det också haft det bra. Det har varit en del soffhäng men det har varit mysigt det också.

Jag tänkte bara kolla om det är någon som vill passa Ebba i helgen?

Hon är jättesnäll just nu, verkligen nöjd med tillvaron. Hon tar flaskan också, så det är inga problem att mata henne även om ni inte skulle ha tuttar med mjölk. När det gäller leksaker och underhållning så är hon inte speciellt kräsen, utan det funkar med det mesta. Det är inget stort jobb att njuta av hennes närvaro, det kan jag meddela.

Bara hojta (gärna så fort som möjligt…)!

Med vänlig hälsning,
En pappa

PS. Ja, jo… jag kanske skulle berätta att Ebba inte har bajsat sedan förra lördagen. Hon har ju skippat sitt tio skitar om dagen-beteende för ett tag sedan och bajsar numera högst sporadiskt, och när hon väl lastar ut så är det rejält. Så här länge har hon aldrig hållit sig så man kan ju misstänka att ingen blöja i hela världen kommer att stå emot trycket när det väl är dags för dumpning. Men… det är ju inte säkert att hon bajsar i helgen bara för att hon inte bajsat på sex dagar. Jag menar, hon bajsade inte igår och då behöver hon ju inte bajsa imorgon heller. Som om detta skulle påverka om ni vill vara barnvakt eller inte, liksom… det är klart att det inte gör, även om jag ändå kände att jag ville nämna det. Vi skickar med en blöja så klart (men behöver inte få tillbaka den…).

En reaktion på ”Barnvakt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons