Jolie är en 35-årig mamma som bor i Karlstad med tre barn, sambo och fyra pälsbollar! Hon jobbar som neonatal sjuksköterska och drömmer om en karriär som barnsjuksköterska följt av barnmorska. I bloggen får man läsa om hennes åsikter (hon har aldrig fel), vardagsliv och DRÖMMAR. En varierande blogg där man får följa Jolie som mamma och hennes spännande arbete med de små hjältarna.

Nu är det snart över

Halloj.

Jag måste nästan få pris i sämsta bloggaren. Bloggar med års mellanrum. Tiden går fort och det har inte funnits tid eller ork. Fast jag har haft flera blogginlägg i min hjärna..

2017-01-09 20.31.45 2016-12-18 16.04.41

Iaf nu är det mitten på januari och den 1 februari börjar jag att jobba.. Just nu har jag sån separationsångest. Och känner en enorm stress. (Samtidigt blir jag lite mer effektiv då, så jag försöker göra så mkt som möjligt under så kort tid som möjligt). Visst jag har suttit här hemma och känt mig het off och allmänt inne i bebisbubblan, jag har saknat jobbet. Men nu känner jag att det kom lite fort.

Fast jag har varit hemma med A i nästan ett år och dessutom sjukskriven sen 2 mån innan hon föddes. Men det är ju lite tankar om sista gången jag är mammaledig och då känns det så sorgligt och jobbigt. Nästan som om jag aldrig kommer komma hem igen.

Jag blir väl aldrig nöjd helt enkelt och jag har ganska svårt att njuta och leva i nuet. Alltid framåt. Lite mer mindfulness borde jag ha i mitt liv detta 2017.

Ska få hjälp att fixa bloggen lite, har ju faktiskt en ”man” som är datanörd (dvs gör hemsidor och sånt där inom data). Sen ska jag försöka skärpa mig lite med bloggandet. Är ju så kul att se tillbaks.

Nu gnäller lilla A, dags att sova kanske.

Puss

En reaktion på ”Nu är det snart över

  1. Förstår det där med seperationsångesten. Det går nog alla mammor igenom när det är dags att börja jobba igen. När jag skulle börja jobba igen efter ledigheten så startade jag först med 2-3 dagar i veckan den första tiden. Det hjälpte mycket! Hoppas du får en fin tisdag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *