Kontakta mig

8 thoughts on “Kontakta mig

 1. Hej,

  Jag är reporter på Expressen och skulle gärna vilja komma i kontakt med dig. Du får gärna ringa mig på 0722052115. Tack på förhand.

  Hälsningar Johanna Cardell
  Expressen

 2. Hejsan! Läser med mycket glädje din blogg. Kan man få ett lösenord av dig?
  Soliga hälsningar 2 barns mamman Eveline

 3. Hej!
  Jag heter André Melin och arbetar som marknadsansvarig för LifePuzl AB som har tagit fram familjeappen Lifepuzl.

  Lifepuzl består av en fotodagbok och en almanacka som man sammankopplar med hela familjen så att man aldrig missar viktiga saker. Det är en relativt ny app men har redan flera tusen användare i Sverige. Sedan ett par dagar tillbaka finns den även internationellt.

  Den 3-5 oktober kommer Lifepuzl att medverka på UnderBARA BARN-mässan i Älvsjö. Mässan är otroligt populär och besöks av drygt 15 000 personer! Vi kommer att ha flera erbjudanden i vår monter och vill erbjuda er en möjlighet att vara med och synas samt hitta nya kunder bland alla dessa familjer.

  Vill ni vara med?
  Vill ni medverka är ni välkomna att ge ett bidrag till våra tre presentkorgar som vi lottar ut. Varje företag som bidrar får lägga med ett produktblad/visitkort i korgen och får sitt namn med på en etikett som syns utanpå.

  OBS: Tiden är knapp och det är begränsade möjligheter att vara med. Är du intresserad och vill veta mer? Ring eller mejla mig så snart som möjligt så kan vi tillsammans diskutera hur ett erbjudande skulle kunna se ut.

  Gå gärna in på vår hemsida http://www.Lifepuzl.se

  Mvh/
  André Melin, marknadsansvarig
  andre@lifepuzl.se
  072-3874228

 4. Hej!

  Vi har valt ut dig som vinnare i cupcakesthlm-tävlingen! :) grattis! Vill du vara snäll och maila mig din adress och så.

  Allt gott!

 5. Hej
  Jag sitter här hos mina gryn (10 månader gamla, pojke o flicka) nu när dom äntligen somnat. Jag började nattningen för 2h sedan. Barnen har gråtit och jag har gråtit, jag har ringt min mamma o gråtit. Jag älskar mina barn överallt annat. Jag är ensamstående med tvillingar och det är så skönt att få läsa om någon som är i samma sits. Ibland behöver man bara få höra någon annan säga hur jobbigt det faktiskt är ibland. Då känner iaf inte jag mig så ensam. Vill bara tacka för att du skriver. Kämpa på!

 6. Hej.
  Såg att du hade problem med simply instagram för ett par år sedan.. fick du någon ordning på det?
  Jag sitter nämligen med det problemet nu.. =/

  Ha det gott.
  Hampus
  Polyfamiljen

 7. Så bra blogg, har själv tvillingar och kan skriva under på allt som du skrivit om spädbarnstiden. Aldrig gråtit så mkt som då jag heller… Och alla kommentarer: hur orkar du med 2, jag som knappt orkar med 1 osv… Kämpa på, du är grym och alla vi med tvillingar är utvalda och speciella. 😉 Finns en mening med varför bara vissa får tvillingar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *