Annons

Sista dagen på jobbet…

Känns verkligen lite konstigt!

Sagt upp mig utan att ens ha ett nytt jobb att gå till..

Men tror verkligen att allt kommer att lösa sig.

Min ”riktiga” sista arbetsdag är på måndag, så efter det kommer jag skriva ett inlägg om varför jag sa upp mig.. har påbörjat detta blogginlägg så många gånger under denna 3 månaders uppsägningstid men aldrig skrivit klart det.

Tagit några semesterdagar samt att det är klämdag.

Kommer sakna mina gulliga kollegor och barnen! (Samt deras vårdnadshavare)

Fast ja jobb inom förskola är det ju INGEN brist på!!

En reaktion på ”Sista dagen på jobbet…

  1. Modigt gjort och helt rätt. Dåliga arbetsplatser ska man inte stanna på. Sedan är det alltid extra jobbigt att sluta när man jobbar med människor och barn. Nytt jobb inom förskolan har du ju redan imorgon om du vill.

    Lycka till med vad du nu tar dig för. Kram från mig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons