Mer ”VAB” för oss med tvillingar..?!?

Vad tror ni?

Så här tänker jag:

jämfört med syskon i olika åldrar så delar ju tvillingar mer på allt.. De delar bröst vid amning, nappflaskor, nappar, bitleksaner osv..

Förra hösten och våren löste Vilmer och Tyra av varandra med Halsfluss så många gånger att jag tappat räkningen! Det är och var i princip omöjligt för oss föräldrar att hålla dem ifrån att dela napp med varandra för de är så snabba med att ”trösta” varandra och det gör/gjorde de genom att stoppa in en napp i den andras mun.. Och vi uppmuntrar ju våra barn att dela med sig, så det gör/gjorde de med nappflaskorna.. Spelade ingen roll hur ofta jag kokade nappar och nappflaskor..

 

Nu suger/biter ju de inte längre på leksaker som bebisar gör, men det med napparna är ju omöjligt. Inte så lätt nu när båda är ”mammiga” och vill ligga nära mig hela nätterna. Då ligger det ju nappar i hela sängen, blandat.

Nu när förkylning/febertider är här så ser jag inte fram emot en snorig höst med massa ”vab” :(

Vilmer hade feber idag igen.. :(

image

One thought on “Mer ”VAB” för oss med tvillingar..?!?

  1. Håller helt med dej Johanna.
    Det är 1 1/2 år mellan mina barn och enda gångerna de har varit sjuka samtidigt var vid influensan och en magsjuka och den fick dom genom dagis. Alltså två tillfällen och dom är nu 6 år och 4 1/2 år. Vattkopporna räknar jag inte för det ville vi ju att dom båda skulle ha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *