Annons

…om att flytta isär

Imorgon går flyttlasset!

Men inte mitt flyttlass.  Runt midsommar köpte A en ny lägenhet här på Kungsholmen.

Jag kommer bo kvar i den vi bor i nu <3

Vi har under en längre tid detta år pratat om att bli ”särbos”, nu flyttar vi isär.

Och jag skulle inte kalla oss ”särbos” utan mer ”isär boende föräldrar”

20140810-222234.jpg

Tyvärr kommer ni ej få läsa några ”smaskiga” detaljer eller någon som helst ”smutskastning” här i bloggen för er som hoppats på det 😉

Både A och jag tycker att detta är bäst och vi är HELT ÖVERENS om att flytta ifrån varandra.

Vi kommer båda att göra allt för att barnen skall få det som bra och tryggt som möjligt, det är också en av anledningarna till varför jag kommer bo kvar här i lägenheten. Men jag kommer att gör om den till mera ”min” nu när jag får gå loss precis hur jag vill :)

Tyra och Vilmer kommer ha en jobbig period framför sig, inte bara flyttar vi isär utan de börjar även förskolan om 10 dagar. Hade vi fått som vi velat så hade A haft inflytt tidigare i sin nya lya, men det gick inte att lösa.  I början kommer vi att ses mycket tillsammans med barnen, en mjukare ”övergång”. Jag kommer även att vara en hel del hemma hos A när barnen är där.  Eftersom vi inte kommer bo så långt ifrån varandra så blir ju det lätt.  Jag vill ju helst inners inne bo en bit utanför stan… Och efter en flera dagar på lantstället på Fårö med kidsen så förstår jag verkligen varför jag längtar så till att flytta från city! ( Är ju själv uppvuxen i villa)

Men men, det får bli senare..

20140810-221952.jpg

Barnen kommer så småning om att bo mest hos mig. Jag kommer ju att jobba deltid och jag vill inte vara ifrån dem för mycket <3 . De dagar A hämtar på förskolan kommer troligtvis jag hämta dem först och sen möter vi upp A när han slutat jobbet. Jag tycker inte att små barn skall ha långa dagar på förskolan och skulle A både lämna och hämta så blir dagarna långa.  Barnen växer upp allt för snabbt och jag vill tillbringa så mycket tid det bara går med dem medans de fortfarande är så små att de vill ”hänga med morsan” 😉

Dock skulle jag gärna ta emot tips på hur du/ni gjort för att göra det så bra för era små barn (på 1 1/2 år) då ni separerat! :)

Detta är så klart inte vad jag ”hade tänkt mig” när jag och Alex bestämde oss för att behålla kidsen och flytta ihop.

Men om jag får prata om mig själv nu så VET jag att jag kommer att bli/vara en gladare mamma nu!

Ja, jag vet att det kommer vara kämpigt! Men ni som känner mig vet ju vad som varit jobbigt under tiden vi bott tillsammans..

Jag älskar mina barn över allt annat och gör allt för dem!

JAG känner INGET som helst behov av att träffa någon ”ny” och jag ser verkligen fram emot att bo ”själv” med Vilfi och Tyris.

Jag vill tacka alla mina vänner och min familj för att ni ställer upp!

Och ett stort tack till A:s föräldrar som finns där även för mig!

Älskade barn

Älskade barn

Och jag blir så glad över att ni, mina vänner här i Sthlm nu erbjuder mig er hjälp  i denna situation! Ni är guld värda!!

Jag hoppas och kommer göra allt jag kan för att göra så att ”samarbetet” mellan mig och Alex går så smidigt som möjligt för TYRAs och VILMERs skull!

Vad vore livet utan er, mammas och pappas gullungar!!

2 reaktioner på ”…om att flytta isär

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons