VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Up to date

Jaha, vad har hänt här på sistone då?
Inte så mycket så du kommer läsa i 2 timmar kanske…

I fredags åkte jag o Alex ner till Skåne, via Ullared SÅKLART, alldeles själva. Eller ja, vi plockade upp syrran i stan. Vi köpte med oss”vittsjöpizza” hem till mamma/mormor. Erica var där med lilla pluttisen Emilia. Jisses vad Alex verkade stor helt plötsligt…
På lördagen var i Vittsjö hos Gith och Olof på släktträff. Jättetrevligt och kul att träffa alla kusiner och de tre grabbarna Pontus, Theo och Noah som jag är faster till! Pontus är 17 och Theo är 7 och Noah är 5 år. Johanna 15, som jag oxå är faster till, var tyvärr inte med. När jag åkte hem med Alex vid kvart i elva – han hade härjat som en tok och var jäääääättetrött – så kramade Noah om Alex och sa ”åh du är min riktiga kusin”. Så himla gulligt!

Söndagen bestood mest av hemfärd. Alex sov nästan hela vägen hem. Han sov från Vittsjö till Bagaregården!
Det är så himla skönt att komma hem alltså! Även om jag hade kunnat stanna en dag till så är hemma alltid hemma! Och jag visste ju en som saknade skruttis… Så när vi kom hem så blev det spontangrillning med grannen Jonas och hans döttrar. Stackars Jonas är gräsänkling denna veckan ;-)
Sen kollade vi på Teletubbies i soffan med Alex mellan oss. Jag OCH Jonas somnade…hahaha…

Kvällen tog slut fort! Ett glas vin inne hos Elena och lite tjöttjöt, hem o duscha och mysa i soffan o vips va kvällen slut!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna