VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

(Går)Dagens Fynd och lite sjukdom

Ja, jag är sjuk. Igen. För tredje gången sen påsk är jag förkyld. Tack dagis.
Är öm i precis hela kroppen och det är jobbigt att sitta upp och det är jobbigt att ligga ner. Suck. Stå upp finns inte ens på kartan. Det bränner och sticker och gör ont o rinner och hostas och ojas…
Så ja, det är ganska synd om mig.

Igår iaf, för att göra en lång historia kort, så var jag inom ett ställe o shoppade lite grejer.
Ett coolt linne till Alex plus en UV-dräkt till honom. Jag kollade på UV-dräkt på Babyproffsen och HALLÅÅ!!!!! Vilken värld lever NI I PÅ BABYPROFFSEN?? 399 pickadoller för en UV-dräkt. Tror ni inte att vi smarta mammor á 2009 kollar på fler ställen då??
Jag hade en jättefin för 119 kr!! E-t-t-h-u-n-d-r-a-n-i-t-t-o-n-k-r-o-n-o-r.
Nu snackar vi rimligt!
Självklart blev det 2 par leggings till mamma oxå :-D I 2 olika lila nyanser till mina klänningar, tänkte främst på den nya gråa (se bild i tidigare inlägg).

Här kommer kort!

Är här är ett kort på mig och världens sötaste Alex från igår kväll.
KOM IHÅG ATT JAG ÄR SJUK!!!!

Nå? Är vi nåt lika eller??

Idag har jag legat på soffan och kollat på Changeling. Gillar ju inte direkt Angelina Jolie men den var faktiskt riktigt bra. Gör ont i mammahjärtat. Måste googla på om hon hittade sin son eller inte…

Snart är det dags för lunch. Findus har varit här och levererat :-D
Minsann!!! Hyvens karrabuss den där Findus ;-)


Kommentarer


  1. Lisa 20 maj, 2009 on 13:33 Svara

    Fina plagg! Var hittade du UV-dräkten? Jag köpte en på Kappahl för 199 kr och så ett 25 % rabattavdrag så det blev 150 spänn. Ett kap helt enkelt. Som du säger – hur tänker de egentligen… Likadant på Åhléns; typ 400 spänn för en UV-dräkt. Psycho…

  2. Jannie 20 maj, 2009 on 15:23 Svara

    Tack! Det är Molekyl, hittade den på Citygross Special-avdelning i Ytterby :-DJa 150 är ju helt okej!! 400 är ju rena rånet, men ruggigt många som betalar det! Visst, de kan säkert vara lite skillnad i kvalité men inte sååå mycket!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna