VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Riktiga vykort!

 

Det blir en hel del mms nu när man har barn. Till Leos mormor, morfar, farmor, faster, morbror och mostrar mfl. Himla smidigt, och inte minst roligt att få, en bild och en hälsning med bara några knapptryckningar. Så mycket enklare än förr då man måste skriva ett brev och framkalla ett kort, köpa kuvert och frimärken och sen hitta en låda att posta i. Skönt att slippa allt det där!Länge leve utvecklingen!

…Men de som inte har en mobil då? Min kära farmor -Leos bestemor, till exempel. Inte kan hon ta emot mms var och varannan dag, hon använder inte mobiltelefon. Och att gå igenom hela proceduren ”från stenåldern”, med frimärke och brevlåda känns väldigt omständligt för att bara skicka ett litet kort. Så istället blir det inte av. Som så mycket annat. Trist, jag tycker ju om de gamla hederliga sätten egentligen. Och jag tycker ju om min farmor också…

Så ni kan tro att jag blev glad när min syster (även hon med småbarn hemma) tipsade mig om appen ”riktiga vykort”! Så himla smart! Bara att ta ett kort med mobilen och skicka iväg via appen, som ett mms ungefär, och så kommer det fram till mottagaren i form av ett vanligt hederligt vykort med hälsning och allt! Detta rekommenderar jag till alla nu. 19 riksdaler kan det allt vara värt för att låta även mobillösa få ta del av ens underbara unges uppväxt.

 

 

Här kommer brevbäraren!

 

 

 

 


Kommentarer


  1. FasterAster 15 mars, 2013 on 10:36 Svara

    Så himla fina är vykorten och sådan glädje som de ger din farmor är de värda varenda krona!
    Hon sitter och tittar på de fina korten varje dag då de står uppställda på hennes matbord! Ni är med henne varje frukost, lunch och middag… ja, varje liten fika är ni med!En mycket bra idé och en kanonapp!
    Kramis

  2. Jessica Viola 15 mars, 2013 on 10:56 Svara

    Å vad underbart att höra! Hon sa att hon var glad för dem, men det där lät ju toppen! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna