VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BingoBlingo!

 

I lördags promenerade jag ca 20 meter över till granntorpet för att vidga mina vyer lite. Det var Linda, som jobbar för det ekologiska klädmärket Blingo, som bjudit in till en träff. Det var jättetrevligt, och riktigt lyxigt! Medan jag och några andra ”granntanter” satt bekvämt och fikade så visade Linda upp det ena fina plagget efter det andra samtidigt som hon berättade om Blingos bakgrund och värderingar.Verkligen intressant!

Allra helst hade jag  ju velat ta med mig hela rasket såklart, men efter en snabb överläggning med min (redan!) februari-bantade plånbok så fick jag sansa mig lite. (Och Leo har ju redan så sjukt mycket, begagnade, kläder ändå!) Nu väntar jag med spänning på att ett par glatt saffransfärgade leggings samt ett par snygga yogabrallor dimper ner i min brevlåda inom en snar framtid!

Jag brukar tycka att det kan vara lite jobbigt med såna här träffar/partyn, men det var verkligen inte det här! Jag menar, vad kan bli fel med snygga kläder och fika i gott sällskap? En av granntanterna bokade in ett eget party på studs, och jag var inte sen att bjuda in mig själv…( hoppas att jag kan få sniffa lite på en jacka à la ”Michael Jackson” som ska ha kommit in då…)

Är det någon som är sugen på att ha en egen Blingoträff så är det bara att hojta till så kontaktar jag Linda. Du behöver bara bjuda in några vänner/bekanta och eventuellt ordna lite fika så sköter hon resten. Och det är inget köptvång. Men det är svårt att låta bli.

 

Om Blingo:

Företaget grundades 2006 med inriktning på färgglada, ekologiska barnkläder men har nu utvecklats till att sälja även dam och herr. Gemensamt för alla kläder är att de tillverkas av 100 % certifierad ekologisk bomull, är infärgade och tryckta med giftfria färger samt håller hög kvalitet. Dessutom använder de sig av roliga gästdesigners! I höstas gästades de av färgsprakande Ann Söderlund, till våren modellen Anine Bing, och kommande samarbete är med drömparet Martin Stenmark och Hanna Hedlund (vi fick en liiiten tjuvkik på deras kollektion och det är nåt att se fram emot!).

 


Kommentarer


  1. Linda 8 februari, 2013 on 07:46 Svara

    Men hjälp hur ser jag ut, ingen hållning alls… Annars mycket kul blogg brukar kika in Kram Linda

  2. D. DeMarkey 13 februari, 2013 on 12:30 Svara

    Åh vad jag övervägt om jag ska bli värdinna för dom eller inte, säljare.. dom har frågat men jag orkar inte riktig anordna såna träffar. Det är säkert kul att gå på men kanske mycket meck att göra själv.

    Hoppas du hade en trevlig stund i alla fall.

    • Jessica Viola 13 februari, 2013 on 12:43 Svara

      Nej, jag har också bangat på att vara värdinna än så länge, jag har en förmåga att ta på mig för mycket och stressa alldeles för mycket inför ”bjudningar”, oavsett typ. Men nu har jag faktiskt börjat tänka om! Kanske kanske vågar jag mig på att anordna en liten träff för mina närmaste… För trevligt, det var det verkligen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna