VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Tack och hej…

Det här blir mitt sista inlägg här i bloggen. Mitt sista för nu i alla fall. Det är verkligen med blandade känslor jag säger tack och hej till er mina fina läsare. Jag vill från djupet av mitt hjärta tacka er alla som följt mig här i bloggen. För era fina kommentarer, för pepp och goda råd. Ni är fantastiska!

Även tack till Allt för föräldrar som jag haft förmånen att blogga för det senaste året. Så otroligt härliga människor som tog emot mig med öppna armar. Som lyfte mig och hjälpte mig med att få bloggen att växa. Om jag någon gång får för mig att återuppliva ”min offentliga dagbok” kommer jag definitivt tillbaka till dem. Om jag får vill säga. 😊

Och ni som ändå vill följa mig och mitt liv kan alltid kika in på min Instagram, jessicaolers. Inte lika mycket text som en blogg men lite glimtar från mig och vad jag pysslar med hittar ni där.

Tack för nu! ❤️

Kramar i mängder från mig till er! 😘


Annons

Kommentarer


 1. Åsa 31 januari, 2018 on 20:54 Svara

  Åh, blir faktiskt lite tårögd när jag läser att du ska sluta blogga..! Kommer verkligen att sakna dig och din lite smått unika blogg. Med det menar jag att den är definitivt den minst tillgjorda och tillrättalagda bloggen jag jag läser, genuint idag, ja nästan iaf:) Självklart förstår jag att du väljer att göra det val du gör då jag tycker att det är väldigt insiktsfullt på flera sätt. Ditt nya arbete kommer ge dig sååå mycket tror jag, alltså positivt! Hade tyckt det vore superintressant att få veta mer om det och allt annat som händer i ditt liv. Önskar dig ALLT gott (och din familj)! Stor kram fina Jessica! /Önskar att du någon gång börjar blogga igen:)

 2. Semmelmamman 31 januari, 2018 on 21:29 Svara

  Lycka till med allt pinglan 💕

 3. Diana - "La madre" 31 januari, 2018 on 21:33 Svara

  åh jag vill önska dig all lycka till med allt du har framför dig och som du ska göra i ditt liv. Hoppas att du får mer tid nu för jobb och familj, det riktiga livet kan man säga. 😀
  Stort lycka till, felicidades !

 4. Fia 1 februari, 2018 on 03:08 Svara

  Tack för dessa åren, tråkigt att du slutar! Men all lycka till i framtiden och hoppas att vi får läsa mer om dig senare! Kramar

 5. Tessan med tre 6 februari, 2018 on 13:32 Svara

  Åh vad tråkigt! Din blogg är en av de få jag följer. Men förstår ditt beslut och fortsätter följa på insta (lifethewayiliveit)

  Tack för allt du delat och stort lycka till med nytt jobb osv! Har flera vänner som jobbar på HM och trivs super.

  Kram
  Tess

 6. Malin 6 februari, 2018 on 22:19 Svara

  Hej fina Jessica!

  Tack för att du delat med dig av ditt liv och dina tankar och alla fina bilder, till oss trogna läsare!

  Jag förstår att det tar upp mycket av din tid och att fokus på nya jobbet och familjen är det allra viktigaste. Man måste ju ta hand om sig själv också. Många tror nog att det inte är så mycket jobb med en blogg, men jag har förstått på andra bloggare att det har upp väldigt mycket tid och vissa är ju bloggare på heltid.

  Önskar dig all lycka och välmående, det är du värd!

  TACK JESSICA! ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *