VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Bio och hotellmys…

Om någon vecka ska jag och Rasmus köra en staycation. Vi fick det av Tobbe i bröllopspresent och nu ska vi äntligen nyttja den. Vi kommer att bo på Hobo och det ska verkligen blir så härligt. Tobbe kommer att vara med Noah på eftermiddag/kvällen och sedan natten för att på morgonen ta honom till förskolan. Så lyxigt för alla inblandade. Eller jag hoppas att Tobbe tycker det är lyxigt att få umgås med världens finaste minimänniska. 🙈

Jag tycker i alla fall att det ska bli galet lyxigt att få tillbringa tid med bara min man. I paketet vi fick från Tobbe ingår det även bio. Det var evigheter sedan jag och R var på bio tillsammans så det ska bli mys. Vi har dock inte bestämt oss för vilken film vi ska se. Jag har hört att Mollys game ska vara bra och även The Greatest Showman. Är också sugen på att se filmen om Ted Gärdestad men vet inte om det är rätt tillfälle. Har förstått att den är väldigt känslosam och att man gråter en hel del. Inte så kul att känna sig nedstämd när man äntligen är på date på tu man hand. Vi får helt enkelt se vad vi väljer för film. Har någon förresten sett någon av ovan filmer eller har du förslag på andra bra filmer? Tipsa gärna. :)

Nu ska jag och syster snart ut på Barcelonas gator igen, sista dagen. ☀️

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Sara 31 januari, 2018 on 15:30 Svara

    Åh så tråkigt att du ska sluta blogga men respekt att du gör det till fördel för familjen och arbetslivet❤️. Det har varit spännande att följa dig och din fina familj. J kommer att sakna din blogg. Du känns så äkta när du skriver, det hedrar dig!!! Lycka till min cybervän, skänk mig en tanke nästa gång du är i Köpenhamn och hälsar på din bror😁 kramar Sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *