VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Vilka vänner!

Alltså vi har på riktigt världens finaste vänner. Jag och syster är ju nere i Barcelona och har det ljuvligt. Vi bor hemma hos våra älsklingar Johan och Henrik som lånat ut sin fantastiska lägenhet till oss. Och som om det inte vore nog skämmer de även bort oss utan att ens vara här.

Det började redan när vi steg på planet. Vi hade fått instruktioner från dem att säga våra namn till en flygvärdinna ombord (Johan och Henrik åkte med vårt plan från Barcelona till Stockholm). På något sätt hade de lyckats fixa så att vi hamnade i business…hur fint?! De hade även fixat bubbel till oss med en tillhörande hälsning. Både jag och syster blev så otroligt glada. Och det slutade inte där. När vi kom fram väntade kall cava och världens godaste iberico ham på oss i kylen. Alltså, vi blir så otroligt bortskämda.

Jag och syster njuter av varje sekund och tar verkligen dagen som den kommer. Sover länge, äter lång frukost utan stress och måsten. Ingen hets och press utan bara vara i nuet. Vi ska ju vara här till torsdag vilket känns så lyxigt. Vi båda älskar mat så det blir en hel del ätande. Vår första dag började vi med en promenad till Mercadona för att handla massa godsaker. Jag är väldigt förtjust i att handla utomlands och kan strosa runt en bra stund och bara spana in vad som finns. :)

På väg hem hittade vi en urmysig saluhall som vi så klart var tvungna att gå in i. Så mysigt att gå omkring bland alla diskar med ost, skaldjur, charkuterier och färska grönsaker och frukter. Just frukt och grönsaker tycker jag smakar extra gott utomlands, de har som mer smak än det som finns hemma.

Vi har det verkligen helt fantastiskt och känner oss så tacksamma mot Johan och Henrik som fixat så fint för oss.

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Sara 29 januari, 2018 on 15:47 Svara

    Hej kära Jessica!! Stort, stort grattis till nya jobbet, så kul för dig, hoppas att du kommer trivas och tycka det är spännande. Är säker på att du liksom j är ambitiös och målmedveten. Kom bara ihåg att man faktisk är ”ny” på jobbet upp till ett helt år!! J jobbar med människor; arbetsterapeut och en del tycker att det är lite konstigt att man kan vara ”ambitiös” i jobbet med människor men det kan man verkligen. Hoppas du och syster får en fantastiskt vistelse i Spaninen, vilka supergulliga kompisar ni har kram på dig❤️ Hälsningar Sara

  2. Annika 29 januari, 2018 on 16:36 Svara

    Vilka underbar vänskap, värt så mycket att ha sådan fina vänner 💗
    Njut och ha det bäst, det är ni så väl värda båda två.
    Stor kram 💕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *