VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

40-årskris…

Om två månader fyller jag 40 år. Sååå galet att lilla jag blir så stor. ? Många frågar mig hur det känns, om jag har någon kris och så vidare men helt ärligt så känns det helt ok. Jag är på en plats i livet där jag känner mig tillfreds. Jag är gift med världens finaste man, jag har Noah bus och en hel drös med fina vänner som verkligen berikar mitt liv. Så nej, ingen ångest. Däremot kan jag tycka att det känns läskigt att åldras. För ju äldre jag blir desto äldre blir min mami och det känns sorgligt. Jag är långt ifrån redo för att hon ska lämna mig men jag hoppas och tror att jag kommer få ha henne kvar länge, länge till. Det bestämmer jag nu.

Att bli äldre är ju också en skön känsla. Jag känner att ju äldre jag blir desto mer bryr jag mig om mig själv. Jag reflekterar mer över vad jag vill, vad jag mår bra av och försöker att inte leva upp till någon annans förväntningar som jag kanske gjorde när jag var yngre. Sen är jag långt ifrån perfekt men jag känner ändå att jag är en bit på väg.

Och sen, alternativet att inte fylla 40 känns inte alls lockande. Det skulle ju betyda att jag inte levde och är det något jag vill så är det att leva. Leva och få skapa ännu fler fina minnen tillsammans med min familj och mina vänner.

Så, jag kommer att välkomna mina 40 år med öppna armar. Fortsätta ta hand om mig på bästa sätt så att jag får leva många år till.

Kram, J


Kommentarer


  1. Agnes 24 januari, 2018 on 09:10 Svara

    Vad bra attached du inte har nagon kris! Det har jag, ha ha.
    Vad var det for bra nyhet som hande I december? Nar du gick fran botten till toppen??

  2. Agnes 24 januari, 2018 on 09:11 Svara

    Vad bra att du inte har nagon kris! Det har jag, ha ha.
    Vad var det for bra nyhet som hande I december? Nar du gick fran botten till toppen??

    • jessicaolers 26 januari, 2018 on 11:50 Svara

      Haha, tänk att åldern bara är en siffra. Och det går ju faktiskt inte att göra något åt, man kan ju inte stoppa tiden och frågan är om man skulle göra det om det gick. 🙂 Nyheten kommer, jag lovar. Kram ❤️

  3. Diana - "La madre" 25 januari, 2018 on 08:09 Svara

    Yo casi estoy alli tambien. :/
    Jag hoppas och önskar att jag kunde ha samma välkomnande känsla som du har när jag ska fylla mina 40 men misstänker att det kommer jag inte ha. För jag är 30 i sinnet. Hur går man vidare från 30 och inser att åren tickar..
    men du, en vacker 40 åring måste jag säga. <3
    Snart 40, snart grattis 😉

    • jessicaolers 26 januari, 2018 on 11:49 Svara

      Tror att du kommer att känna att det är helt ok när det börjar närma sig. Alternativet är ju inte så kul. 🙂 Jag tror det är det som gör att det känns ok för mig. Känner mig som 28 men utan alla ”problem” jag hade då. 🙂 Kram fina ❤️

  4. Paula 28 januari, 2018 on 21:17 Svara

    What!? Jag trodde du var typ 33. Du är ju ursnygg och ser så ung ut! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *