VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Firar med en resa…

Idag fick min syster sin sista behandling (den här omgången) och det firade vi med att boka en resa till Barcelona. Det blir hon och jag som åker i slutet på januari och det ska verkligen bli så galet mysigt. Äta god mat, sova länge, yoga, läsa böcker, strosa på stan…ja, bara göra saker som man vill och mår bra av.

Nu var enda tillfället för syster att åka iväg. Nu när hon har en månads uppehåll från sina behandlingar. Nästa steg är operation, mera cellgifter och slutligen strålning. Under denna tid kommer hon enligt onkologen att må väldigt dåligt och eventuellt behöva läggas in så då finns ingen möjlighet till resor. Då vill man vara hemma ifall något skulle hända. Ledsamt för syster då de hade resor inplanerade både i påsk och i sommar som de nu får avboka. Men som hon säger, livet och hälsan är viktigare än inplanerade resor.

Så därför känns det extra bra att hon och jag har möjlighet att komma iväg, att få fly vardagen om så bara för en stund. Vi kommer att bo i våra vänner Johan och Henriks lägenhet. Så tacksam att de lånar ut sitt hem till oss. Lite tråkigt dock att de är bortresta när vi kommer men jag hoppas få se dem snart ändå.

Så glad att jag har världens bästa man som tycker det är ok att jag åker iväg en vecka. Och världens bästa svärfar som kommer upp och avlastar R med lämningar och hämtningar på förskolan.

Kram, J


Kommentarer


  1. Susanne 18 januari, 2018 on 00:21 Svara

    Så mysigt för er att åka iväg tillsammans innan nästa behandling. Skön avkoppling innan allvaret tar vid igen. Kram

  2. Sandra P 19 januari, 2018 on 22:50 Svara

    Ni gör rätt i att fira och att slå till på en resa är ju perfekt! Miljöombytet kommer säkert göra er båda gott. ?

    • jessicaolers 23 januari, 2018 on 19:14 Svara

      Jag känner det med Sandra. Det ska verkligen bli så mysigt! Kram, J ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *