VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hjälp mot min PMS…

Detta inlägg är ett samarbete med Cleanmarine For Women.

Jag lider ju enormt mycket av mina PMS-besvär och jag tycker att de blir värre ju äldre jag blir. Kan inte minnas att jag mådde så här när jag var yngre men jag kanske har förträngt det. 🙈 Hur som så är det inte alls roligt, varken för mig eller för Rasmus som ofta är den som får ta min frustration över att inte må bra.

Det galna är att jag glömmer besvären från månad till månad. Blir alltid lika ställd när symptomen kommer. När jag blir låg och tycker att livet är galet jobbigt. När jag jämför mig med alla andra och tycker att de har det mycket bättre än mig. När tålamodet flyr sin kos och minsta lilla får mig att explodera. Det är som att jag söker fel att tjafsa om. När jag hör mig själv blir jag alldeles matt men kan ändå inte hejda mig. Det blir som en nedåtgående spiral. De här känslorna kan komma från en dag till en annan och även fast jag vet vad de beror på så är det lika jobbigt och ”överraskande” varje gång.

Har provat de få preparat som idag finns på marknaden för att bli av med min hemska PMS men inget har hjälpt. Fram tills att jag fick prova Cleanmarine For Women, ett nytt och unikt kosttillskott med naturliga ingredienser som verkligen tagit udden av mina PMS-besvär.

Jag har nu ätit dem i två månader och jag märker verkligen skillnad. Jag skulle ljuga om jag sa att de tar bort symptomen jag har helt men tabletterna gör så att de i mitt fall lindras avsevärt och för mig (och Rasmus) är det en stor seger. 😊 Sen att tabletterna är små och lätta att svälja är för mig ett plus. De är nu en naturlig del i min frukostrutin.

Kram, J

Detta inlägg är ett samarbete med Cleanmarine For Women.


Kommentarer


 1. Sophia 10 januari, 2018 on 10:24 Svara

  HEJ! <3 Låter ju fantastiskt. Har likadant och precis som du säger så känns det verkligen sämre med åldern tyvärr.. Äter du dem varje dag eller är det bara vissa dagar inför typ? KRAM

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 16:58 Svara

   Visst är det jobbigt Sophia, man blir såååå less. Jag äter dem varje dag. Kram

 2. Diana - "La madre" 10 januari, 2018 on 12:32 Svara

  Oh det här är som att läsa om mig själv. Jag glömmer också varje månad men likförbannat är jag där varje månad och vill typ skiljas för minsta lilla.. allt triggar mig. Men sen undrar jag om det är jag som håller på att bli galen bara. Ska kanske prova dessa, jag har bara mitt humör som besvär, inge annat.

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 16:59 Svara

   Visst är det galet vad hormonerna gör med en. Och att man lyckas glömma från månad till månad?! 🙈😂 Kram, J

 3. Sandra P 10 januari, 2018 on 14:16 Svara

  Hög igenkänning! Fy vad man avskyr att vara sådär stingslig, men samtidigt är det stört omöjligt att göra någonting åt det. Superjobbigt! Ska absolut prova ditt tips och se om det blir någon skillnad… #hoppas

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 17:00 Svara

   Eller hur Sandra, avskyr den tiden i månaden. Så fruktansvärt när man bara dippar och livet känns hopplöst. Kram ❤️

 4. Anna 10 januari, 2018 on 19:28 Svara

  Så skönt att höra att du också lider av detta. Så jobbigt för en själv och familjen. Ska köpa detta på en gång! Kram

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 17:05 Svara

   Ja, vi är många som kämpar med dessa jobbiga symptom en gång i månaden. Är sååå less på det och nu så glad att dessa tabletter tagit udden av dem. Kram

 5. Anna 10 januari, 2018 on 22:05 Svara

  Har också börjat med dom..Alltså känner igen mig så väl.. Sen tredje barnet blir det bara värre och värre. Gråter och vill bara dö under några månader varje månad.Jag blir hemsk!!

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 17:06 Svara

   Åh, hoppas att de funkar för dig också. Jag håller tummarna. Så tråkigt att behöva må piss varje månad. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *