VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Dags för konsert…

Eller ja, inte idag men om någon vecka för då har nämligen Bo Kaspers Orkester nypremiär på sin hyllade show ALLT LJUS PÅ OSS. De har tidigare kört showen på Rondo i Göteborg men nu kommer de alltså till Stockholm och min favoritarena Cirkus. Hurra för det! Och hurra för detta fantastiska liveband!

Så här beskrivs showen:

När ALLT I LJUS hade premiär på Rondo i Göteborg under höstens möttes showen unisont av hyllningar. Nu kommet den kritikerrosade showen till Cirkus i Stockholm. I ALLT LJUS PÅ OSS tar Bo Kaspers Orkester med publiken på en resa i sånger och texter genom deras bästa stunder under 25 år som band. Det blir en kväll med känslosamma arrangemang, en genomarbetad scenografi, personliga berättelser och en närhet till publiken.

Ser så mycket fram emot denna show då jag verkligen älskar Bo Kaspers Orkester och det gör även min käre make som ska gå med mig. Blir alltid så fylld av glädje och energi när jag går på konserter eller tillställningar som denna. Musik gör mig verkligen gott och kan få det allra pissigaste humör att vända. I alla fall för det mesta. 🙈

Nu ska vi bara lösa barnvakt och jag hoppas att det inte ska bli några problem. Har vi tur kanske vi till och med kan få äta en middag på lokal tillsammans jag och Rasmus. Det vore mys!

Har du några tips på konserter eller shower man inte får missa i vår? Hit me i så fall.

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *