VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Hej då julen!

Nu har jag precis rensat ut julen och det känns så skönt men oj så tomt det blir. Vet ju att det är en vanesak men precis just nu känns vårt hem väldigt kalt. Jag lät dock adventsstakarna i fönstren vara kvar och de får nog stå där i några veckor till. Tycker det är så vackert när mörkret faller och de lyser så fint.

Älskar verkligen att ha en riktig gran men oj så mycket jobb det blir när den ska ut. Hur man än gör så blir det barr precis överallt känns det som. I år klippte vi ner granen så att det i princip bara var stammen kvar och lade ner alla grenar i sopsäckar. Tror att det blev något mindre barr, i alla fall i vårt trapphus och det är ju alltid något.

Nu sitter jag här och är helt slut eftersom jag även passade på att städa lite. Så skönt när allt är ordning och inga smulor på golvet (som det lätt blir med en liten kille i huset). Tror jag ska ta en kaffe och kanske läsa lite. Rasmus och Noah gick precis ut. De ska gå på bio lite senare men innan dess äta lunch. Så jag har lite egentid med andra ord vilket är så välbehövligt efter en heldag på Junibacken. Jag och Noah (och hela Stockholm) var där igår men mer om det i ett annat inlägg).

När man har egentid vill man ju göra så mycket som man annars inte hinner men idag tror jag att jag ska prioritera min bok och ett yogapass. Har inte yogat regelbundet den senaste tiden och jag saknar det. Har tvätt som behöver vikas men den får hänga lite till. Idag ska jag bara göra mysiga saker och vika tvätt hör inte dit.

Fick upp nedan minne och blev alldeles varm i hjärtat. Idag är det två år sedan vi landande på Arlanda efter vårt äventyr i Australien. Hela familjen Evensen kom och mötte oss med plakat och allt. Farmor Lena och Faster Sia var också där och tog emot oss. Farmor hade som tur var köpt en overall till Noah så att han inte behövde frysa rumpan av sig. Se så liten han var vår lilla skrutt. ❤️ Även Alfred och Alma var minis. 😍

Nä, nu blir det kaffe och bok.

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Åsa 7 januari, 2018 on 12:48 Svara

  Det kanske kan bli ett nytt äventyr för er om inte alltför många månader/år. Du levde verkligen upp där (trots att ni bodde trångt minns jag;) Sista 3 åren när mörkret och vintern kommer har jag drömt om att kunna bo och leva växelvis i ett varmt och soligt land, låt säga från mitten av november till mars. Vintern är alldeles för lång med mörker, halkan, kylan, även om vi varit förskonade i år. Kanske man måste spela på lotto ändå;) Skippa äkta julgran, det finns så fint utbud av granar idag i alla möjliga modeller. Lätt för mig att säga som inte gillar doften och alla barr…Helt rätt att skippa tvätthögen och stressa ner. Vet att det är svårt då man knappt kan koppla av förrän alla måsten (vad som nu är måsten) är borta. Du gör framsteg. Hoppas Noah är pigg nu! Kram och ha en fin söndag eftermiddag/kväll.

 2. Helena 8 januari, 2018 on 12:40 Svara

  Hej! Så roligt att följa din blogg, du verkar vara en så fin jordnära person och vilket otroligt fint hem ni har! Så inspirerande!
  Kom att tänka på hur det gick med ditt nya jobb? Har du börjat där och trivs du bra? Verkade vara ett spännande och roligt jobb när du berättade om det:-)!
  Kram Helena

  • jessicaolers 11 januari, 2018 on 17:02 Svara

   Men tusen tack Helena, så fint av dig! ❤️ Ja du, jobbet…där har det hänt lite. 🙈 Ska skriva ett eget inlägg om det då det kräver en längre text. 😊 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *