VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Drömhus!

Igår var vi hemma hos våra vänner Valerie och Johan på middag i deras nya hus som de har hållit på att renoverat i över ett år. Som alltid fick vi supergod mat, torsk med en sås på pepparrot bland annat och så olika sallader. Mums! Det var första gången vi besökte dem sedan deras hus blev klart och jag fick verkligen en ”wow-chock” när vi kom in.

Vilket drömhus de har skapat. Man ser inte att det är samma hus som de köpte då de har gjort om i princip allt. Flyttat köket, byggt ut, bytt alla fönster, bytt fasaden, sänkt golv, rivit väggar…man kan nästan säga att de byggt sig ett nytt hus precis så som de vill ha det. Jag blev totalt förälskad i hela huset, alla detaljer, material och planlösningen som är så otroligt viktig. De har alla sovrum uppe och på nedervåningen är köket och alla sällskapsytor. Perfekt enligt mig!

Mitt favoritställe i hela huset (även om jag gillar allt) är köket som är som en dröm. Stort och luftigt och med en köksö som jag alltid önskat mig. Både Johan och Valerie är otroligt duktiga när det kommer till inredning så allt är planerat in i minsta detalj. Jag skulle lätt kunna flytta in i morgon och inte behöva ändra på en grej…allt är verkligen magiskt!

Jag är så otroligt glad för deras skull då jag vet hur mycket de kämpat den senaste tiden och så mycket tid och arbete de lagt ner för att till slut kunna flytta in i sitt drömhem. Är riktigt imponerad att de klarade denna resa, är osäker på om jag själv skulle klara det utan att bryta ihop totalt. 🙈

Nu känns det som man blir ännu mer sugen på hus efter att ha besökt deras. Så skönt med stora ytor, det saknar jag i vår lägenhet. Men, jag och R har sagt att vi ska bo i stan några år till och sedan får vi se vad vi känner. Drömmen är att kunna rita och bygga ett eget hus men det är ju det där med tomter…ja, ja det som händer det händer.

Alla bilder i detta inlägg är lånade från Valeries blogg.

Kram. J


Annons

Kommentarer


  1. Hanna 5 januari, 2018 on 14:30 Svara

    Wow vad fint, underbar stil och smak!!

    • jessicaolers 7 januari, 2018 on 18:06 Svara

      Eller hur, det är ett riktigt drömhus Hanna! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *