VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Julbord deluxe

Ligger i sängen och är proppmätt efter julbord på Långbro Värdshus med syster yster. Alltså så mätt så att jag mår illa och absolut inte kommer att orka äta någon middag. ? Men det är det värt för oj så gott det var! Det fanns så mycket att välja på och min favorit Janssons Frestelse var gudomlig. Det är inte alla som kan göra en bra Jansson men Långbro Värdshus kan definitivt. Mums på den!

Förutom att äta gott var det också mysigt att få egentid med syster. Det var längesen vi hade det i och med cancern och att hon inte längre orkar lika mycket. Så idag betydde mycket för mig. Vi pratade en hel del om cancern och den jobbiga behandlingen hon har framför sig. Tungt ämne men trots det så skrattade vi också emellanåt. Så mycket att vi höll på att kissa på oss. Claudia är verkligen beundransvärd. Jag vet att jag sagt det förut men hon är verkligen det. Så otroligt stark, positiv och målmedveten trots den hemska sjukdom hon bär på. Fuck cancer, den här fighten vinner syster. Cancern har inte en chans!

Ska strax ta mig upp ur sängen för här hemma ska vi klä julgranen och ha julfika. Vet inte hur jag ska orka de otroligt goda bullarna jag köpte tidigare idag men misstänker att de kommer att slinka ner på ett eller annat sätt ändå. ? Förra året klädde vi julgranen tillsammans med våra vänner Lisette och Glenn men i år får vi klara oss utan dem eftersom de fick en liten bebis i tisdags. Världens gulligaste tjej som jag ser så mycket fram emot att träffa.

Kram, J


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *