VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Löjligt förtjust…

Ja, så är det. Jag är verkligen så löjligt förtjust i min julkalender från Rituals. Känner mig som ett litet barn som vill öppna alla paketen med en gång. 🙈 Men det får man ju inte som jag så fint säger till Noah. 😂 Har inte haft en julkalender på många år då jag inte hittat någon som känns för mig. Fram till nu då.

Det är så lyxigt att varje dag få öppna ett litet paket och överraskas av innehållet. Och det är inga dåliga gåvor i julkalender utan bara en massa härligheter. Hittills har jag fått en lite fetare kräm med solskyddsfaktor som är toppen nu när kylan kommer. I ett av paketen gömde sig ett doftljus, i en annan en ljuvlig handkräm. I förrgår fick jag Rituals härliga duschskum som jag verkligen älskar.

I paket nummer fem fanns något som jag verkligen, verkligen behöver till mina torra ben…en body scrub. Och idag gömde det sig en body cream i paketet.Ja, du hör ju bara en massa härligheter. Ser så mycket fram emot att få öppna resterande paket.

Något som jag gillar extra mycket är att det inte är miniprodukter utan storleken är helt perfekt så att man ska kunna njuta av dem en längre tid. Sen är kalendern i sig superfin. Den kommer i en fin kartong och i den är det sedan delar som man sätter ihop till en gran. Och så de små söta paketen som man hänger som dekoration.

Noah var överförtjust och hjälpte mig så klart att bygga ihop den. Sen skulle han ju så klart ha den inne på sitt rum så nu står den där och skapar julstämning. Öppningen av paketen är det dock jag som står för. Det är ju ändå min kalender. 😊

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *