VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Blommor, blommor, blommor…

Du som följer mig på Instagram (jessicaolers) har säkert sett att jag varje fredag får hem en blombukett. Den ena vackrare än den andra. Jag har nämligen sedan mer än ett år tillbaka en blomsterprenumeration. Jag prenumererar på blombuketter som kommer direkt till min dörr. Bästa, bästa tjänsten som jag är så nöjd med. Blir lika glad varje gång jag kommer hem och hittar buketten utanför dörren. Ofta står många av blommorna sig längre än en vecka så då återanvänder jag dem till min Klongvas. Jag har faktiskt blivit en hejare på att arrangera i den. :)

Några av alla mina vackra fredagsbuketter…

igår passade jag och Rasmus på att ta oss ut till Liljeholmen och Flower Republic som butiken heter för att inhandla lite julblommor. Det är ju ändå första advent i dag. :) Det är verkligen en fröjd att komma in i deras butik som är fylld med så mycket fina blommor, växter och krukor. Man vill typ köpa med sig allt. Ja, faktiskt hela butiken. :)

Idag nöjde vi oss dock med några röda julstjärnor, en minigran till Noahs rum och världens finaste blomsterarrangemang med bland annat hyacinter och hjärtan på tråd. Vi fick hjälp av den otroligt duktiga personalen att sätta ihop den och jag blev meganöjd!

Jag kan verkligen rekommendera Flower Republic. Enligt mig är det den bästa blomsterbutiken i Stockholm. Så begåvad och trevlig personal och massor med vackra blommor, krukor och annat piff. Och nej, detta inte är ett sponsrat inlägg utan kommer direkt från hjärtat. :)

Kram, J


Annons

Kommentarer


  1. Stina 3 december, 2017 on 19:41 Svara

    Så avundsjuk. Vill också prenumerera på blommor men tyvärr finns inte den tjänsten här :-(
    Men så fina buketter och jättefina julblommor. Hoppas ni haft en fin helg! Kram 💛

    • jessicaolers 3 december, 2017 on 21:29 Svara

      Älskar det och är så nöjd med mina blommor. De är så otroligt duktiga och påhittiga. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *