VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Urmysig frukost full av inspiration…

I förra veckan var jag bjuden på en supermysig frukost som min vän Valerie hade tillsammans med HP. Det var jag och en massa härliga tjejer som tillsammans åt en god frukost och fick se hur deras skrivare HP Envy Photo fungerar. Som om inte det vore nog var även en urhärlig tjej vid namn Caroline Oskarsson på plats för att ge oss tips på vad man ska tänka på för att skapa sig ett så rikt och lyckligt liv som möjligt. Caroline är Holistic Health Coach och var verkligen så inspirerande.

Jag bestämde mig direkt för att boka in en tid för coachning hos henne. Känner att jag behöver tips och råd på hur man får balans i livet. Hon pratade också om vikten av att tänka mer på sig själv och inte gå efter vad andra vill eller förväntar sig av dig. Så lätt att säga men så svårt att verkligen leva efter det.

Tillbaka till skrivaren. Blev så himla imponerad när HP visade hur skrivaren funkade. Hur enkelt det var och vilka fina foton man fick. Denna skrivare är alltså en skrivare där man kan printa ut de bilder man har i mobilen. De bilder som oftast (i alla fall för mig) stannar i just mobilen. Men med denna skrivare ska det bli ändring på det. Vet själv hur kul jag tyckte det var när när jag var yngre att titta i gamla fotoalbum. Det gör jag fortfarande men här hemma har vi inte ett enda, inte ok! Förutom att printa bilder går det såklart också att använda den som en vanlig skrivare och man kan även scanna på den.

En otroligt användbar pryl har alltså flyttat in hos oss och jag vet redan nu att den kommer skapa glädje för många. Till exempel så kommer min mamma nu i helgen. Hon kommer bli så glad över de foton på Noah och lite annat som jag printat ut till henne. Så mycket bättre att ha sina favoritbilder utskrivna än bara sparade i mobilen.

En annan sak som är smart med den här skrivaren är att det finns en tjänst, HP Instant Ink, där man aldrig behöver skaffa nytt bläck utan den känner själv av när det är på väg att ta slut. Då levereras nytt bläck hem till dig. Så smidigt!

Tack älskade Valerie för att jag fick vara med och dela denna stund. Bli inspirerad, skratta en massa och äta en god frukost. ❤️

Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Åsa 2 december, 2017 on 08:04 Svara

  Låter underbart att åka iväg sådär, vilka fantastiska event ni får vara med om i bliggsammanhang:) Ngt avis blir man allt ;)) Blir onekligen sugen på en sådan skrivare, tycker också att det är roligt med fysiska kort, så lätt att allt blir kvar digitalt. Inte precis som förr med alla album;) Hoppas ni får en trevlig och mysig helg! Kram

  • jessicaolers 3 december, 2017 on 21:13 Svara

   Det var verkligen helt underbart Åsa, så glad att jag kom iväg. Är meganöjd med skrivaren och mamma blev så glad över bilderna jag printade ut till henne. Kram ❤️

 2. Caroline 5 december, 2017 on 14:23 Svara

  Åh tack för fina ord Jessica! <3

  • jessicaolers 6 december, 2017 on 09:09 Svara

   Och tack för pepp och fin inspiration! Ska boka in en tid hos dig i början på året tänkte jag. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *