VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Oron för dem man älskar…

I helgen är jag och Noah själva. Pappa Rasmus är iväg på grabbhelg i Skåne med sina barndomskompisar. Tycker det är så viktigt att låta varandra göra saker tillsammans med sina kompisar. Det är faktiskt både jag och Rasmus bra på att låta varandra göra. I helgen är det alltså Rasmus tur och jag får egentid med Noah bus, så mysigt även om jag misstänker att jag kommer att vara trött på söndag. 🙂

Det enda jag tycker är jobbigt när vi är i från varandra är min oro för att det ska hända Rasmus något. De kör ner till Malmö och jag är så orolig att något ska hända längst vägen. Särskilt nu under denna årstid då vädret kan slå om från fint till kaos. Den där snön är inte att lita på och särskilt inte när man ska ut och åka bil. Försöker dock tänka att allt kommer att gå bra och har varit noggrann med att säga till R att han måste höra av sig så snart han är framme. Har även fått lite rapporter längst vägen som lugnat mig. Vet inte vad jag skulle ta mig till om Rasmus försvann från oss. Vill inte leva en dag utan honom.

Nog om det…i helgen har jag och Noah fullspäckat schema. I morgon kommer Alfred och Alma hem till oss för att sova över. Noah är så pepp på att kusinerna ska komma och även jag. Det blir första gången de sover i vår nya lägenhet men säkerligen inte den sista. Älskar mina syskonbarn som om de vore mina egna så det ska bli härligt att få rå om dem en stund.

På söndagen är det sedan bio för mig och Noah. Blev inbjuden till galapremiären på den nya Muminfilmen; Trollvinter i Mumindalen vilket känns väldigt roligt. Och väldigt passande också eftersom jag köpt en Muminkalender till Noah. Den med små böcker i så tänker att filmen kommer att vara en bra introduktion till Muminfigurerna eftersom vi inte läst eller sett något med dem innan. Noah vet dock vilka de är så helt nytt är det inte för honom. Efter bion ska vi sedan hem till min fina Johanna på kalas. Hon fyllde år i måndags och har nu bjudit in till födelsedagsfika. Så mysigt!

Misstänker att helgen kommer att gå i ett rasande tempo. Det blir lätt så med ett yrväder till son. Världens bästa yrväder. Hoppas du fått en fin start på helgen. Nu ska jag fredagsmysa med yrvädret och göra mig redo för Idol.

Kram, J


Kommentarer


  1. Stina 24 november, 2017 on 20:29 Svara

    Åh känner igen mig precis. Tycker också det jobbigt när min man ska åka någonstans på egen hand. Ha en fin och mysig helg! Kram

    • jessicaolers 24 november, 2017 on 20:34 Svara

      Skönt att jag inte är ensam Åsa. 🙂 Hoppas du också får en härlig helg. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *