VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bästa julgranarna…

Nu börjar julen närma sig med stormsteg och jag älskar det! Är så sugen på att börja julpynta redan nu men jag ska hålla mig till tåls lite till. Man vill ju inte tröttna (även om jag tror att det för mig är omöjligt) på alla julsaker innan ens julafton har kommit. 🙂 I år firar vi första julen i nya lägenheten också och det känns speciellt. Så kul att få pynta i nya hemmet. Misstänker dock att jag måste behöva köpa lite mer julsaker då vi exempelvis har fler fönster nu än innan så håller för fullt på att kika på adventsstakar. Har redan köpt hem lite tomtar men misstänker att det kommer att bli många fler.

Och självklart ska vi ha en julgran. En fin och ståtlig gran önskar jag mig, en riktig Disneygran. I år får vi dock ta i på längden med tanke på att vi har 4,2 meter i takhöjd. Åhhhh, det kommer att bli så fint. Vi har sedan många år beställt vår gran från Smålandsgran och det kommer vi att göra även i år. Dels för att alla deras granar är ekologiska (odlade i Småland) men också för att det är så otroligt smidigt. Man beställer den gran man önskar (sort och storlek) samt önskat leveransdatum på deras hemsida och sen så får man sin gran levererad till dörren. Om man önskar kommer de sedan och hämtar granen när julen är slut, den tjänsten kostar 155 kr men då får man en granpåse med och så kör de granen till närmsta energiverk där den förbränns till fjärrvärme (en julgran ger energi för att köra fyra tvättmaskiner).

Vi har under alla år varit supernöjda med våra granar från Smålandsgran och jag är övertygad om att vi kommer att bli det i år igen. Vill du också testa på denna fantastiska tjänst? Om du anger koden Olers i kassan får du 100 kr i rabatt på din gran. Bra va? 🙂

Kram, J


Kommentarer


  1. Lina 22 november, 2017 on 20:30 Svara

    Så smart 🙂 ha en skön kväll kramar

    • jessicaolers 22 november, 2017 on 21:36 Svara

      Verkligen, och granarna är så fina! Önskar dig också en skön kväll. Kram ❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *