VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Wiii, magasinet snart ute…

Hej där! Hoppas att allt är bra med dig. Minns du att jag berättade att jag för ett tag sedan fotades för ett stort kvinnomagasin? Denna vecka kommer magasinet ut i butik och jag är så spänd och förväntansfull. Har själv inte sett hela reportaget ännu utan bara omslaget och med det känner jag mig nöjd. Ser så mycket fram emot att läsa hela magasinet och se hur intervjun och bilderna inne i tidningen blev. 🙈


Kram, J


Annons

Kommentarer


 1. Semmelmamman 9 november, 2017 on 16:58 Svara

  Kul, ska genast inhandla ett ex.
  Kram 💕

 2. Diana - "La madre" 15 november, 2017 on 07:34 Svara

  Wow vad stort att du är med där. Felicidades till den snygga, fina omslaget. Vilken grej.
  Du ser strålande vacker ut och kan tänka mig att det är spännande läsning.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *