VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Meganöjd!

Jag har införskaffat en juicemaskin till mig och familjen och jag är meganöjd. Jag är ju så värdelös på att äta frukt och grönsaker. Skärper till mig då och då men det slutar alltid med att jag till slut ”glömmer” bort. Så slarvigt av mig men så har det varit. Tänker dock att det ska bli ändring på det nu och den ändringen stavas JUICEMASKINEN. Har hittills gjort två olika juicer och båda var så fräscha och goda.


Trodde att jag skulle tycka det var krångligt att göra juicen men icke. Visst, det är enklare att öppna och hälla upp en färdig juice men absolut inte lika gott. Och så slipper man ju allt socker som finns i de flesta juicerna i butik. Det som tar mest tid är att skala och hacka alla de frukter och grönsaker man vill ha i sin juice men det är absolut värt den tiden.


Det som gjorde mig extra glad är att även Noah gillar juicerna jag gjort. Annars är det svårt att få i honom exempelvis spenat och rödbetor men när de är nerpressade i juicen slinker de lätt ner. Så nu ska detta vara standard i vårt hem, hemmapressad juice varje dag. Eller i alla fall varannan. Annars kanske det till slut blir så att man tröttnar och inte gör den alls. :)

Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *