VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härliga höst!

Dagar som idag tycker jag är underbara! När det är ganska varmt, solen skiner och så alla lövens vackra färger. Då kan man ju inte annat än älska hösten. 🙂 Jag hoppas att det blir många, många sådana dagar framöver så att man kan tanka energi inför den mörka vintern som ju kommer. Är inget stort fan av vinter och skulle gärna ha en resa bokad att se fram emot men i år har vi ingen sådan. Ett avbrott från kylan så att man orkar hålla ut till våren. 🙂 Jag skulle mer än gärna åka tillbaka till Melbourne och jag hoppas verkligen att den resan blir av inom den närmaste framtiden.


Något jag däremot har att se fram emot är helgen då min lillebror, hans Maja och deras lilla August kommer på besök. Jag har inte sett dem sedan i början på juli vilket är alldeles för längesen. August växer så det knakar och har redan tagit sina första steg. Så trist att ha dem ända borta i Köpenhamn för då går det alltid en del tid mellan gångerna. Noah är mycket nöjd över att hans kusin kommer. Han är förtjust i alla sina kusiner och pratar ofta om dem. Det är fint tycker jag. 


Kram, J


Kommentarer


  1. Sofia på uppochhoppa.se 18 oktober, 2017 on 00:13 Svara

    Skogen! Daten! Familjen! Härligt att läsa om mysiga grejer som händer och hänt. Att datea sin man, ja jäklar, det hade varit härligt det. Att det ska vara så svårt med barnvakt och att familken ska bo långt borta.

    • jessicaolers 18 oktober, 2017 on 13:37 Svara

      Men jag vet, sååå himla viktigt. Vet precis hur det är då varken jag eller Rasmus har våra föräldrar nära. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *