VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Så gott för själen…

Igår var jag och lilla familjen i skogen och plockade svamp. Det var Rasmus som tog initiativet till denna braiga idé. Jag var först neg och ville inte men min älskade make vet vad jag behöver så han stod på sig. Till slut gav jag med mig och det är jag så glad för. En tur i skogen var precis vad jag behövde. Så otroligt rogivande och gott för själen att bara ströva omkring bland höga träd. Några trattkantareller hittade vi också till min stora lycka. Önskade dock att vi hade hittat mer, älskar att plocka svamp och blir helt manisk i mitt letande. 😊När Noah och Rasmus hämtade bilen passade de på att köpa med sig fika från vårt lokala bageri. Så efter en stunds strosande slog vi oss ner på en sten och åt bullar och drack varm choklad. Varför smakar fika extra gott när man är i skogen? Det är något speciellt att äta i naturen tycker jag. Jag passade även på att meditera en stund medan killarna lekte tjuv och polis. Har ett 10-dagars program som jag följer nu för att komma ner i varv. Bara tredje dagen än så länge och jag har fortfarande svårt att inte låta tankarna åka iväg till ”alla måsten” men jag försöker i alla fall.


Vi fick verkligen en supermysig eftermiddag tillsammans hela familjen. Tack min älskling för att du alltid ser till mitt bästa och puffar mig i rätt riktning.


Kram, J


Annons

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *